2_Hong Kong
2 Listopad, 2017
Contenur

Firma CONTENUR zahajuje svou činnost v Hongkongu

Firma CONTENUR – přední společnost s nabídkou komplexních řešení v oboru kontejnerů a nádob na komunální odpad – spustila svou obchodní činnost a dodávky odpadových kontejnerů v Hongkongu. Jedná se o další krok v naplňování rozvojové strategie firmy CONTENUR v této části světa. Nedávno jsme zde otevřeli zastoupení firmy, která už spolupracuje se Singapurem, Malajsií a Tchaj-wanem.

Hongkong je zvláštní správní oblast Čínské lidové republiky, která leží u ústí Perlové řeky. Má přibližně 7 milionů obyvatel a v posledních třiceti letech zaznamenává stabilní hospodářský růst. Společně se Singapurem, Tchaj-wanem a Jižní Koreou patří do čtveřice států, kterým se přezdívá asijští tygři. Nový odběrateli si pro začátek vybral popelnice a kontejnery o objemu 240 a 660 litrů. Budou umístěny v nejdůležitějších místech oblasti a také v jihočínské provincii Kuang-tung.

Rozvoj firmy CONTENUR probíhá souběžně s vývojem výrobků a služeb souvisejících se sběrem komunálního odpadu a reaguje na rostoucí potřeby měst. Společnost CONTENUR zavádí nejnovější řešení pro tento druh výrobků, například kontrolní a přístupové prvky nebo systémy pro usnadnění recyklace (SMART Elements).