cartagena de indias
2 Listopad, 2017
Contenur

CONTENUR bude spravovat úklidové služby a údržbu v Cartageně de Indias.

Společnost CONTENUR nedávno slavnostně otevřela své nové operační středisko v Cartageně de Indias v Kolumbii, odkud bude v tomto kolumbijském městě řídit úklidové služby a údržbu parku odpadových nádob. Pro tyto účely má středisko vlastní sklad a nezbytné součásti a materiál pro provádění oprav. Smlouva uzavřená se dvěma společnostmi komunálních služeb – Aseo Urbano de la Costa a Pacaribe – zahrnuje mechanické čištění kontejnerů, a sice mytí na místě z čisticích vozidel pomocí tlakové vody s přídavkem ekologických čisticích prostředků. Tato služba obsahuje také čištění místa, na kterém kontejnery stojí, včetně jeho okolí.

Novinka na trhu.

Toto vozidlo je jedním z mála, které poskytuje služby svého druhu na území Latinské Ameriky. Zároveň splňuje požadavky na údržbu čistoty kontejnerů, což přináší řadu výhod, nejen s ohledem na péči o estetický vzhled kontejnerů, ale také v souvislosti se zvýšenou úrovní hygieny okolí a přínosem pro životní prostředí.

Servis se zkušenostmi

CONTENUR zaměstnává vysoce kvalifikované pracovníky s bohatými zkušenostmi v oblasti kontroly, servisu a oprav odpadových nádob a kontejnerů.