C1100H_AzulFinal_Render_000
22 Květen, 2020
Marketing

COVID-19. NEJVHODNĚJŠÍ KONTEJNER #SnadnějiSPedálem

COVID-19. #SnadnějiSPedálem

V současné situaci se jedna z nejdůležitějších otázek týká zpřísnění hygienických opatření.

Důležitost nedotýkat se čehokoliv, co by mohlo být kontaminováno, a nošení rukavic se zdají býti opatřeními, která zde zůstanou po dlouhou dobu.

Je proto zřejmé, že od nynějška a s ohledem na potřebu větší hygieny, by nejvhodnějšími kontejnery na veřejných prostranstvích měly být ty, které jsou vybaveny bezdotykovým příslušenstvím – PEDÁLEM.

Pedál umožňuje uživatelům bezpečně obsluhovat víko kontejneru a je to příslušenství, kterým lze vybavit nejen systém sběru odpadu s horním výsypem, ale také kontejnery s bočním výsyypem.

Ať už má město jakýkoliv systém sběru, bude to bezpochyby jeden z nezbytných prvků a prvek, který by měly místní úřady aplikovat, aby mohly pokračovat v zajišťování a zpřísňování hygienických opatření a bránit tak viru v jeho dalším šíření.

Vybavení kontejneru pedálem umožňuje uživateli provádět proces uzavírání víka automaticky a tak je zajištěno, že kontejnery zůstanou uzavřené po celou dobu, čímž se sníží pravděpodobnost kontaminace.

V CONTENURu pečlivě a úzce sledujeme rychlý vývoj viru COVID-19 a jeho dopad na trhy, na nichž působíme. COVID-19 je výzvou pro naši společnost, kterou musíme přijmout s odhodláním a v rámci odpovědnosti, kterou máme vůči našim zaměstnancům, zákazníkům, dodavatelům a celé komunitě.  Proto CONTENUR doporučuje “řešení s pedálem”, aby se zabránilo kontaktu rukou s určitými typy povrchů.

#SnadnějiSPedálem