IMG_6635
25 Červen, 2018
Contenur

CONTENUR představuje na veletrhu TECMA svůj projekt CIRCLE®

Ve dnech 13., 14. a 15. června se v Madridu odehrál Mezinárodní veletrh urbanistiky a životního prostředí TECMA, jehož součástí bylo i FÓRUM PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A UDRŽITELNOST, FSMS 2018.

Dle organizačních zdrojů se letos zúčastnilo kolem 10.900 osob, z nichž 6% pocházelo ze zahraničí, a to z 51 různých zemí. To znamená, že tato významná španělská událost v oboru udržitelnosti životního prostředí zaznamenala oproti předchozí edici v r. 2016 nárůst o 4,7%.

CONTENUR v rámci svého pevného závazku vůči životnímu prostředí předvedl svou novou značku CIRCLE® na veletrhu TECMA 2018. Koncepční pojetí stánku CONTENUR se točilo kolem tří os: kruhové hospodaření, udržitelnost a inovace.

Stánek o rozloze 210 m2 vynikl svým neotřelým designem a prezentováním stěžejních firemních produktů, jako nový model kontejneru s bočním výsypem model 2200F s uzávěrem EMZ umožňujícím naprogramované automatického odesílání dat prostřednictvím systému GPRS a nový kontejner s oboustranným bočním výsypem 2Side System® s omezovačem objemu. Na výstavním stánku byly nainstalovány elektronicé prvky pro lepší přístup k informacím týkajícím se vystavených produktů a systémů.

CONTENUR se rozhodl vsadit na stánek umožňující přímé navázání kontaktu s návštěvníky, proto vytvořil „společenskou zónu“, ve které mohl probíhat networking a která se stala jedním návštěvních bodů a nezbytného zastavení pro všechny klienty.